VORIG NIEUWS VOLGEND NIEUWS

ARCHIEFBROWSER
VORIG | | VOLGEND
NIEUWS

 
 

archief

Welkom in het archief.

Zit je nog eens lekker te bekijken hoe het allemaal begon of ben je nieuwsgierig wat er vorige maand ook al weer gebeurde, dan is dit "the place to be".

Groetjes uit het land van de “Brightness”:
Kees, Annie, Mark en Christiaan

 
 

 

 

 
 

Belevingen: november week 2 - 2005

 
 

sneeuw
 


De dag na Halloween viel er wat sneeuw, niet zoveel, maar het was wel mooi wit ‘s ochtends. Het gebeurt vaak dat de sneeuw al begin oktober valt, nu was het pas begin november. Maar dit jaar is een vreemd jaar. Sinds 3 jaar weer eens een zomer met veel regen gehad en jah, nog meer Hollanders die het land innemen.

 

 
 
Besneeuwd huisBesneeuwde vijverPaarden in de sneeuw
Sneeuw bij avondBesneeuwde tuinPaarden in de sneeuw
Besneeuwd bedrijfBesneeuwd padSneeuw bij nacht
 
  omhoog omhoog

halloween
     
  Christiaan en vrienden tijdens Halloween Meestal ligt er met Halloween al sneeuw en is het tijdens trick-or-treating lekker koud. Nu was het nog redelijk warm. Christiaan ging met aan aantal vrienden van school op trick-or-treat tocht. Wil je weten wat dat is, lees dan alles over halloween door te klikken op de link hieronder.  
  omhoog omhoog

het bedrijf
 


Net voor de sneeuw viel, hebben we ruim 300 vierkante grote balen stro binnengehaald. Het is niet echt Canadees om stro zo snel al binnen te halen. De balen blijven vaak heel de winter op het land liggen.
Hetzelfde geld eigenlijk voor het opruimen van oude machines. Dit is een verzameling van alles wat we gevonden hebben, “netjes” opgeruimd op een grote hoop.

 

 
 
Gevonden oud-ijzerHooibalen lossen
Gevonden oud-ijzerPalen plaatsen
Gevonden oud-ijzer
 
  omhoog omhoog

 

 

 
Laatste update:
Auteur:

Coauteurs:

1 januari 2012
Mark Muilwijk

Kees, Annie & Christiaan Muilwijk