VORIG NIEUWS VOLGEND NIEUWS

ARCHIEFBROWSER
VORIG | | VOLGEND
NIEUWS

 
 

archief

Welkom in het archief.

Zit je nog eens lekker te bekijken hoe het allemaal begon of ben je nieuwsgierig wat er vorige maand ook al weer gebeurde, dan is dit "the place to be".

Groetjes uit het land van de “Brightness”:
Kees, Annie, Mark en Christiaan

 
 

 

 

 
 

Belevingen: april - 2006

 
 

het bedrijf
 


In april zijn de verbouwing van de stal nog steeds in volle gang. Veel witte panelen zodat het veel lichter wordt. Er is ook gepland de zijmuren er gedeeltelijk uit te halen. Hieronder is o.a. het nieuwe kantoor te zien.
Met de komst van het mooie weer (zelfs boven de 30 graden) is het tijd om het land te bewerken, hiernaast het kunstmest strooien.

 


Kunstmest verspreidenKunstmest verspreiden
 
 
Het nieuwe kantoor
Het nieuwe kantoor
Lichte platen tegen de wanden en het plafond
 
  omhoog omhoog

school mark
 
 


Weer eens tijd voor een persoonlijk verhaaltje.
Ik kan me nog steeds de tijd voor me halen toen het allemaal niet zo soepel liep, maar dat behoort al voor een lange tijd tot de verledentijd.
Ik heb dit semester ook weer 4 leuke vakken: Een uitdagende wiskunde klas, een interessante maar makkelijkere wetenschappenklas (heb het hoogste gemiddelde cijfer van de 2 klassen), een ontzettend boeiende Engels klas en ik kan mijn creativiteit kwijt in de Design klas (restaurant hieronder is een van de dingen die ik heb ontworpen).
Daarnaast ben ik ook ontwerper en artikelschrijver van “The Rambler” (“De Roddelaar”), het maandelijkse schoolkrantje, en misschien ook nog de ontwerper voor de school website, maar dat is allemaal nog niet zeker.
Maar het einde van het schooljaar nadert al weer snel en sinds ik in Grade 12 zit betekent dat slagen van High School. Het slaagfeest “Graduation” is nog eerder, nl. 27 mei a.s., waarnaar al maanden wordt toegeleefd. En als nuchtere Hollander wordt je toch al snel daarin meegesleept, ik heb mijn tuxido al uitgezocht.
Kortom lekker druk bezig en binnenkort ook meer over Grad.
Groetjes uit Canada,
Mark.

 

  The Rambler - Nieuwslblad van LCHS Restaurant  
  omhoog omhoog

overige
 


Lente in Canada, dat betekende weinig regen, veel zon, lekker warm weer en een bloeiende omgeving. Op een heerlijke warme dag trek je er op uit om wat foto’s te gaan nemen en van het weer te genieten, het minste wat je dan verwacht is vast komen te zitten in een zacht plek, midden op een gravel weg. Zucht.

 

 
 
Auto verzakt
Auto verzakt
 
  omhoog omhoog

 

 

Laatste update:
Auteur:

Coauteurs:

1 januari 2012
Mark Muilwijk

Kees, Annie & Christiaan Muilwijk