VORIG NIEUWS VOLGEND NIEUWS

ARCHIEFBROWSER
VORIG | | VOLGEND
NIEUWS

 
 

archief

Welkom in het archief.

Zit je nog eens lekker te bekijken hoe het allemaal begon of ben je nieuwsgierig wat er vorige maand ook al weer gebeurde, dan is dit "the place to be".

Groetjes uit het land van de “Brightness”:
Kees, Annie, Mark en Christiaan

 
 

 

 

 
 

Belevingen: oktober week 3 - 2005

 
 

Landverkennen
 


Na de oogst van de luzerne konden we het land verkennen zonder het gewas plat te trappen. Het was mooi weer, dus waren we op trektocht door de quarter land achter ons huis gegaan.

Degene die het zeker naar z’n zin had was Anneke. Toen we door het land liepen hadden we ook nog de achterburen ontmoet, maar het bleek dat die daar niet woonden, maar de plaats meer als vakantiehuisje gebruikte.

 
 
Cowboy Christiaan op Anneke gevolgd door ZoyChristiaan en KeesEen aantal van onze koeien
Cowgirl Annie op AnnekeKees en ChristiaanWaterpomp
Cowgirl Annie op AnnekeKees, Mark en ChristiaanLandgrenspost
 
  omhoog omhoog

school verhalen
 
Wat nog niet eerder op de website heeft gestaan is een wat uitgebreidere beschrijving van de voortgang op school. Deze week kregen we de rapporten, hieronder een terugblik op de eerste schoolweken.
 
 


Persoonlijk verhaal van Mark:

Woow, de eerste weken school, het was even wennen aan alles, maar ook dat went weer. Ik ga nu naar Lacombe Composite Highschool, na een aantal dagen op Red Deer College gezeten te hebben. Daar kwam ik erachter dat de cursus niet echt was wat ik wilde. De cursus, architecture, die ik wilde volgen is alleen beschikbaar in Edmonton en Calgary, beiden zo’n 200 km hier vandaan. En aangezien ik mijn rijbewijs nog niet heb, had ik maar besloten nog een jaartje highschool te doen. Dit ook om m’n engels en andere vakken op peil te krijgen.
Het bevalt erg goed op de openbare highschool van Lacombe, mensen zijn aardig en de hulp is goed. Ik zit nu ook in een musical/theaterklas en ook dat bevalt erg goed. We zijn momenteel bezig met een musical over piraten en het optreden is in Januari.

Binnenkort komt er vast nog wel meer nieuws en foto’s over school.

Groetjes van Mark.

 


Persoonlijk verhaal van Christiaan:

Hoi iedereen.

De eerste dag school was echt anders, en best wel lastig om de hele tijd Engels te praten maar dat went snel. Nu is het erg gezellig op de Lacombe Christian junior high school, ik heb al een paar vrienden en dan gaat je Engels erg snel vooruit. Ik merk wel dat het niveau wel wat lager is dan in Nederland maar dat maakt mij niet veel uit :-p . Ik heb ook hulp van een Nederlandse Lerares voor vakken zoals Language (taal) en Social studies (aardrijkskunde en geschiedenis in een).

Ik hoop dat het voor mijn ex-klasgenoten die dit lezen net zo goed gaat op school dan met mij, en de groeten aan iedereen van Christiaan

 
  omhoog omhoog

 

 

   
Laatste update:
Auteur:

Coauteurs:

1 januari 2012
Mark Muilwijk

Kees, Annie & Christiaan Muilwijk